Това сме ДПС - градим общото ни бъдеще в нашата

...
 Това сме ДПС - градим общото ни бъдеще в нашата
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Стамболово: Търпяхме достатъчно. Време е да вземем бъдещето в ръцете си

 Open photo

 

Това сме Движение за права и свободи - градим общото ни бъдеще в нашата Родина. Няма да оставим нещата на случайността, нито на тотото, нито на инцидентни минувачи.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на избирателен протест в Стамболово.

Той направи съпоставяне сред къщата на едно семейство и страната. Тя е нашият дом и ние сме тези, които ще го построяваме и поддържаме, акцентира Карадайъ.

Идват едни хора и като кукувицата се пробват наготово да се настанят и да завлекат каквото могат. Но те отново ще си заминат, а ние ще останем тук. Техните вересии ние би трябвало да ги плащаме. Това е огромният проблем, безапелационен бе Карадайъ.

Днес има голям брой рецесии. Инфлацията е висока. Всички ние обедняхме, сподели водачът на Движение за права и свободи. И напомни, че при старта на 47-оно Народно събрание Движение за права и свободи насочи предизвестие за това с декларация от парламентарната естрада.

Тогава казахме, че идва времето, когато ще преосмислим понятието беднотия. Е, за жалост, то пристигна, сподели Мустафа Карадайъ.

Той напомни по какъв начин специалистите на Движение за права и свободи написаха оперативните стратегии за двата програмни интервала и по този начин дадоха опция европейското финансиране на влезе в България.

Днес няма политическа непоклатимост, няма устойчиво законодателство. Има ли тогава сигурност за вложенията? Не, кой вложител ще пристигна, риторично попита ръководителят на Движението.

И направи равносметка: " Европейските подготвени пари не ги вземаме, няма сигурност, няма непоклатимост, няма кой да влага. Тогава какво се случва? Няма работни места, а работоспособното население стяга куфарлите и отпътува. Това е най-болното. 500 000 души по публични данни са напуснали България - приблизително по 50 000. А хората са капиталът на страната, нейното благосъстояние! ".

Търпяхме задоволително. Вече е време да вземем нещата в свои ръце, да вземем бъдещето в ръцете си и да градим нашето бъдеще и бъдещето на децата и внуците ни в нашата Родина България, сподели Мустафа Карадайъ. Той акцентира, че Хасковска област има капацитета да излъчи на изборите трима народни представители от Движение за права и свободи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР